FAQ

Få svar på dine spørsmål.

Nedenfor finner du svar på flere av de spørsmålene vi får daglig.

Dersom du ikke finner svaret her, kontakt oss gjerne på: lekeuniverset@legeskum.dk

Legeskum består av hardt presset PE skum, som har den gode egenskapen at det gir etter men likevel beholder fasongen. Trekket er et materiale som består av PVC/PU lær i forskjellige fargevarianter. Det har en glatt overflate som gjør at det er lett å holde rent og tørke av. Deter 100 % ri for ftalater. Legeskum er godkjent av sikkerhets- og miljøstyrelsen.

Du kan bestille både lagervarer og bestillingsvarer i nettbutikken vår. Det fremgår leveringstid i produktbeskrivelsen på nettsiden. De varer du ønsker å bestille legges i kurven med angivelse av fargevalg hvis dette er mulig. Dersom du har spesielle ønsker, kontakt oss på telefon eller epost.

De fleste møblene fra Legeskum kan brukes av barn i flere aldre da møblene kan brukes på ulike måter med tanke på at barn stadig er i utvikling og har forskjellige utviklingstrinn og alder. I produktbeskrivelsen er det angitt en veiledende målgruppe. Du kan også bruke filteret i menyen hvor du velger ønsket alder og vi vil da komme med forslag til hvile produkt som kan passe alderstrinnet.

For hvert produkt vil du finne en standardvare men du vil også kunne velge varen med «eget fargevalg» fra rullegardinen på de produktene som tilbyr dette. Ved «eget fargevalg» velger du ønsket farge under Farge 1 og Farge 2. Farge 1 er toppflatene og Farge 2 er sideflatene på produktet. Tilleggsprisen for eget fargevalg er fra 225,- som automatisk legges i kurven.

For varer som er på vårt lager i Norge er leveringstiden 1-3 virkedager. For varer som er på fjernlaget i Danmark eller hos vår produsent, er leveringstiden ca. 7 virkedager. For varer som bestilles med eget fargevalg er leveringstiden 5 uker da de produseres etter ordre. I travle perioder kan det forekomme lengre leveringstid, opp til 8 uker. Som utgangspunkt skal du kunne se lagerstatus på ethvert produkt i nettbutikken vår.

Dersom du er i tvil om leveringstiden, kontakt oss gjerne.

Ja det er mulig å bestille gavekort i nettbutikken vår.

Det er mulig å betale med følgende kort: Visa, Mastercard. Vi tilbyr også finansiering gjennom Klarna. Se mer under kjøpsbetingelser.

Det er alltid mulig å returnere Legeskummet innenfor 30 dager etter kjøp hvis Legeskummet  er ubrukt og i original emballasje. Dersom du har kjøpt etter «eget fargevalg» kan vi ikke alltid tilby returservice. Det kommer an på om det er en farge vi kan selge videre.

Vi tilbyr 2 års garanti på våre Legeskumprodukter. Dette gjelder dersom produktet er gått opp i sømmen, hvis skummet faller sammen eller hvis produktet blir skadet utover det man kan forvente av alminnelig daglig bruk.