Om Legeskum

Verdigrunnlag

Med møbler fra Legeskum ønsker vi å skape et univers for lek og læring til barn i alle aldre. Barns motoriske utvikling skjer gjennom bevegelse, og vi tror at den aktive leken som Legeskum innbyr til, er den beste starten vi kan gi våre barn slik at de både kan utforske og utvikle sine motoriske ferdigheter. Det er påvist sammenheng mellom barn med stor motorisk styrke og gode sosiale realsjoner, samt evnen til å tilegne seg ny kunnskap.

Som mødre har vi, fra våre barn var 6 måneder, vært på “babytreff” (dansk: tumlehold) 1 gang i uken. Da barna ble eldre deltok vi på mor-barn trening hvor vi ble oppmerksomme på viktigheten av å trene, spesielt vestibulærsansen. Med Legeskum får alle nå muligheten for å trene motorikken daglig, uten at de egentlig tenker over det, fordi det kun er LEK.

Hvem er Legeskum

Bak Legeskum er nå Lars og Anita. Vi er foreldre til 4 barn i alderen 0 -10 år.

Som foreldre til 4 meget aktive barn har Legeskum vært startskuddet til en hverdag hvor lek, fantasi og motorisk utvikling er i fokus- et lekeunivers, som vi kjenner det fra gymtimen. Vi opplevde spesielt hos de minste barna, hvordan de motoriske ferdighetene gjenspeilte seg i andre ferdigheter.  Sett både fra et foreldres perspektiv og et faglig synspunkt, er vi imponert over hvordan barna, på ulike måter, skaper rom for lek og bevegelse.

Senere er konseptet utviklet seg og Legeskum er ikke lenger «kun» et motorikkleketøy, men også et designmøbel som pryder stua eller barnerommet.

Bak Legeskum er hele familien. Våre barn som med glede prøver ut lekeskummet og stiller opp til fotografering, og vi voksne som håndterer alt det praktiske som blant annet innebærer kundeservice, lagerhåndtering og forsendelser.

Vi bor på landet med åpne vidder, noe som gir rikelig med muligheter for en aktiv hverdag med Legeskum både ute og inne.

Vi håper dere like begeistret for vårt Legeskum som vi er.

Hva er Legeskum

Legeskum er produsert av polythylen-skum, kjent som PE skum. Det kjennetegnes ved å være en robust skumtype med lang holdbarhet og som beholder fastheten ved trykk/press. PE skum har en lett vekt og er fri for farlige stoffer. Det håndsydde trekket er enkelt og praktisk å holde rent.

Trekket er imitert skinn og er laget av PU/PVC, det er 100 % fri for ftalater.

Legeskum sine produkter er testet og godkjent etter EU, danske og norske standarder for leketøy, både sikkerhetsmessig og for kjemiske egenskaper.

Alle produkter fra Legeskum er håndsydde, de er derfor ikke 100 % like. Mye av det som selges hos Legeskum blir produsert etter ordre, derfor kan vi tilby den helt unike servicen der du selv kan designe ditt eget Legeskum ut i fra våre fargepaletter.

Showroom

Vi er de første på markedet i Norge som tilbyr Legeskums funksjonelle, trygge og gøyale produkter til barna i hjemmet.

Ønsker du å se, røre og prøve Legeskum møblene før du bestiller, er du hjertelig velkommen til å besøke vårt showroom på Barkåker i Tønsberg.

Vi er en liten nyoppstartet bedrift med stor suksess i Danmark som nå også etableres i Norge. Vi vil forsøke å være representert på relevante messer i Norge.

Vi åpner dørene etter avtale, ta kontakt med oss på tlf eller epost.